Rijschool Nance

Wat we doen

Onze diensten

Rijlessen bij onze rijschool in Hoofddorp, Haarlem, Nieuw-Vennep, Hillegom en omgeving is zoveel meer dan instappen, starten en wegrijden. Je volgt een vakkundig samengesteld rijles plan dat helemaal voor jou op maat wordt ontwikkeld. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • praktijk rijlessen
  • 2toDrive
  • snelcursussen
  • theorieboeken

 2todrive zijn rijlessen voor jongeren vanaf 16,5 jaar. En vanaf de dag dat jij 17 bent geworden, kun je al rijexamen doen. Als je slaagt, mag je tot je 18e de weg op, maar wel onder het toeziend oog van een begeleider of coach. Deze mag je zelf uitzoeken. De begeleiders/coaches moeten wel aan enkele verplichtingen voldoen, maar daar vertellen wij je graag meer over. Kortom: je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Best oké, toch?

Ik wil dit!

Een rijschool met veel ervaring.

 

Vanaf het moment dat Rijschool Nance actief is als verkeersschool in Hoofddorp, Haarlem, Nieuw-Vennep, Hillegom en omgeving is alles in het werk gesteld om de leerlingen tijdens de rijlessen doelgericht te helpen met het behalen van het rijbewijs. Sinds kort rijden wij ook in de regio Almere. Ook daar kun je in de auto stappen bij een bevlogen instructrice. Je rijdt altijd in een schone Audi met een instructrice die een grote kennis van auto’s heeft.

Plan je Proefles, begin nu!

 

Wacht niet langer en begin nu met je rijbewijs!

Nancy Berthauer

Nancy Berthauer

Instructrice

De instructrice heeft al vijftien jaar ervaring met het rijles geven aan diverse leerlingen. Rijschool Nance Hoofddorp heeft ervaring met faalangst, rijangst en onzekerheid in het verkeer. Ook heeft Nance ruime ervaring met het rijles geven aan leerlingen met ADHD en autisme. Ook deze studenten kunnen uitstekend slagen voor hun rijbewijs, mits zij tijdens hun rijlessen op de juiste manier begeleid worden.

Rijschool Nance

Laat gerust een bericht achter of bel. we zullen je zo snel mogelijk helpen.

2135 SK, Hoofddorp

+31 6 41543535

info@rijschoolnance.nl

Contact